Ing. Medek - Moravský zeměvrtný závod s.r.o.

Geologické práce, vrty (průměr 267, 324, 630, 820, 1 020 mm). Specializujeme se na vrtání nesoudržných hornin – jílu, písku a štěrku, ale jsme schopni vrtat i ve skalních horninách nebo v kombinacích soudržných a nesoudržných hornin. Vrtáme převážně přímým výplachem za použití bezjílových výplachů, ale jsme schopni vrtat také nepřímým výplachem a nebo se vzduchovými ponornými kladivy.

Provádíme studny jak pro soukromníky, tak i pro obce, firmy, tělovýchovné a sportovní kluby, ubytovací zařízení a další zákazníky.

Dále sanační práce (sanace podzemní i povrchové vody a zeminy při kontaminaci), geoekologický průzkum, monitorovací systémy, zabezpečení skládek, likvidace ekologických havárií.

Zabýváme se také výrobou lepených filtrů. Na základě letitých zkušeností jsme schopni lepit filtry o různých velikostech a rozměrech dle přání zákazníka a jsme schopni nalepit filtrační vrstvu nejen na námi běžně dodávaný materiál, ale i na různý materiál dodaný zákazníkem za předpokladu, že tento materiál je vhodný do vrtů.