Odpady Bařtipán

Vyklízecí práce
Zajistíme pro Vás vyklizení půdy, sklepa i celého rodinného domu a kanceláří. Provedeme nakládku i odvoz odpadu, starého nábytku a nepotřebných věcí.

Odvoz suti, štěrku a písku
Plánujete rekonstrukci domu či bytu? Dle Vašich požadavků přistavíme a odvezeme odpovídající kontejner na suť. Přivezeme Vám i písek, štěrk a ostatní stavební materiály.

Zemní a výkopové práce
Vlastníme kompaktní rypadlo-nakladač Weidemann. Provádíme výkopové práce pro elektrické a plynové přípojky, výkopy bazénů, kanalizace a terenní úpravy zahrad. Stroj zvládne výkopy do hloubky 3,5 metru, zeminu vyhrabe i naloží.

Odvoz bioodpadu
Bioodpad tvoří významnou část komunálního odpadu. Pro obce nabízíme smluvní i praktickou pomoc při řešení nakládání s bioodpadem dle novely zákona o odpadech. Pro jednotlivce i firmy nabízíme odvoz větví i trávy, disponujeme štěpkovačem na větve do průměru 15 cm.

Přistavení kontejneru
Nabízíme 4 typy kontejnerů o objemech 3, 6, 9 a 12 m3, nosnost nákladu maximálně 5 tun, viz. foto níže. Kontejner přistavíme ve Vámi určený čas a po dohodě s Vámi zajistíme odvoz na skládku.

Hydraulická ruka a drapák
V oblasti nákladní přepravy se k efektivní manipulaci s nákladem využívá hydraulická ruka, která je součástí výbavy našeho vozidla a velmi usnadňuje práci s přepravovaným nákladem. Nosnost ruky je 1 tuna, vedle vozidla 2 tuny. Dosah hydraulické ruky je 7 metrů. Pro manipulaci se sypkými materiály jako je písek, štěrk apod. se využívá drapák.

Štěpkování a prodej štěpky
Nabízíme možnost štěpkování větví přímo na Vaší zahradě. Disponujeme štěpkovačem značky Laski, kterým můžeme drtit větve až do průměru 15 cm.
Štěpku si u nás můžete i zakoupit, volně ložená štěpka je vynikající pro zahradní účely. Používá se k pokrytí okrasných záhonů, zabraňuje rozrůstání plevele a udržuje vlhkost v půdě. Chrání půdu před vysycháním a slunečním úpalem. Použití štěpky je ideální způsob, jak udržet velké plochy zahrad bez plevele.