ATS - TELCOM PRAHA a.s. (Pobočka)

Výstavba a servis velkých rezortních a podnikových telekomunikačních sítí.

Pro provoz telekomunikačních zařízení v těch nejnáročnějších klimatických podmínkách dodává firma ATS-TELCOM PRAHA, a. s. technologie ve speciálních boxech. Tyto boxy byly vyvinuty na základě bohatých zkušeností pracovníků firmy s provozem elektronických zařízení doma i ve světě.

Naše produkty:

Odolné klimatizované boxy:
  • ATS-UP BOX – robustní datový rozvaděč ATS-UP BOX (Ultra Proof) je víceúčelový mobilní box určený pro dopravu a autonomní provoz elektronických zařízení v nejnáročnějších podmínkách. Poskytuje elektronickým zařízením převozní a provozní podmínky, zabezpečující spolehlivý chod v extrémních situacích. (Prospekt) Technologie uvnitř jednotlivých ATS-UP BOXů se liší podle potřeb zákazníka.

Klimatizované boxy:
  • ATS BOX – je klimatizovaný box, určený pro ochranu, přepravu a autonomní provoz elektronických zařízení, která jsou konstruována pro usazení do 19‘‘ racku. Maximální výška instalovaných zařízení je 12U (Prospekt).
  • ATS MINI BOX – tento box je určen pro elektronická zařízení konstruovaná do 19‘‘ racku. Jedná se klimatizovaný box, který je díky kolečkům a vysouvatelnému držadlu velmi lehce přenosný. Maximální výška instalovaných zařízení je 6 U.

Ostatní produkty:
  • BOX „IGNÁC“ je víceúčelový přenosný box pro bezpečnou přepravu, autonomní provoz a ochranu přenosných počítačů. Použití zejména pro filmová studia, ale také pro krizové situace, armádní využití a stavebnictví jako dočasná náhrada stacionárních prostředků.
  • Elektricky vyhřívané pouzdro „EVF HEATER“: Jedná se o účelové přenosné zařízení určené pro temperaci a ochranu elektronických zařízení ve zhoršených klimatických podmínkách. Použití zejména pro mobilní a stacionární kamerové systémy, objektivy, dalekohledy, LCD a plazmové zobrazovače a záznamová zařízení.

Dodávky.
Komplexní návrhy telekomunikačních sítí.
Servis záruční s plnou podporou výrobce.