Služby města Jindřichův Hradec s.r.o. (Sportovní hala)

Městská sportovní hala v Jindřichově Hradci je jedním z nejmodernějších zařízení svého druhu v republice. K disposici jsou dva sály - tréninkový a soutěžní s hledištěm s kapacitou cca 1500 diváků. Polyuretanový povrch v tréninkové hale i nová dánská palubovka z kvalitního dřeva nabízí sportovcům kvalitní služby.
Soutěžní hala má certifikát WHIL na mezinárodní utkání v házené, hraje se v ní Interliga žen, I. liga basketbalu mužů, III. liga florbalu mužů a řada dalších soutěží na oblastní úrovni. Vhodná je i pro futsal, volejbal, tenis. Odehrávají se v ní i soutěže aerobicu a karate.
V letním období je vhodná pro nejrůznější tréninková soustředění a campy. Přímo v budově je rehabilitační a masérské centrum, posilovna je vzdálená 100 m na nedalekém zimním stadionu. K disposici je celkem 7 šaten se zázemím, VIP salonek, místnost pro tisk, zařízení pro televizní přenosy, či internetové přenosy, bufet. Protože je umístěná v centru města jsou ubytovací kapacity od těch nejlevnějších až po náročné v těsném dosahu (do 500 m). Tréninková soustředění je možno kombinovat s aktivní i pasivní relaxací v aquaparku v místě.