ELTEC, s.r.o. (Anhydritové lité podlahy)

Realizace anhydritové podlahy – Ideání řešení jak pro podlahy s podlahovým vytápěním i podlahy, které mají být rovné a bez topení.

Kde jsem pro vás schopni podlahy pokládat? V rodinném domě, byt – rekonstrukce, půdní vestavba, kanceláře, obchodní prostory, obytné komplexy, nájemní domy.

Výška 35 mm anhydritové podlahy má stejnou pevnost jako 65 mm betonové podlahy s karisítí, anhydritová podlaha je rovnější než beton, zdravotně nazávadná, rychleji akumuluje a přenáší teplo než betonová podlaha, která více zatěžuje stavební konstrukci.

S prodlouženou zárukou provádíme pokládky anhydritových podlah na klíč, včetně systémů podlahového topení – zeptejte se nás na délku záruky osobně.

Před objednávkou podlahových izolací navštívíme Vaší stavbu, provedeme kontrolu stavební připravenosti. Podíváme se a zkontrolujeme také rovinatost podkladu na který se bude podlaha pokládat (před pokládkou izolací je to ideální čas).

Na místě se domluvíme co vše pro Vás máme udělat. Pokud si svépomocí dokážete provést část přípravy, řekneme Vám co a jak udělat.

Veškeré zjištěné nedostatky během přípravy a pokládky podlah zaznamenáváme do stavebního deníku.

Cenová nabídka a smlouva o dílo je u nás samozřejmostí. Vypracováváme ji už po návštěvě Vaší stavby.

K realizaci podlah přistupujeme, tak jako jsme si dělali sami pro sebe v roce 2008. Dokážeme tak i vám nabídnout jak standardní kvalitu tak i nadstandardní služby s dodávkami na klíč a prodloužením záruky. Zakládáme si na kvalitě.

Pro zajištění vašeho většího komfortu pokládáme jak podlahové izolace tak i systémové desky pro topenáře se kterými spolupracujeme delší dobu, můžeme tedy doporučit firmy s výbornými referencemi našich klientů.

Pokud i vy potřebuje poradit s výběrem ověřených řemesel jako jsou omítky a stavební práce, rádi pomůžeme, spolupracujeme jen s firmami, které pracují poctivě a odvádí kvalitní řemeslnou práci, a klienti je také dále doporučují.