Autokemp Smraďavka

Ubytování v chatkách
Cenově dostupné ubytování v 16 pětilůžkových chatkách se základním vybavením, celková kapacita chatek je 80 lůžek. Před vstupem do chatky se nachází lavice a stolek pro venkovní posezení. Chatky stojí v samostatné oplocené části kempu, parkování automobilů je umožněno na asfaltovém parkovišti vedle brány, parkování motocyklů po dohodě se správcem areálu přímo u chatek za uzamykatelnou bránou. Za příplatek je možné zapůjčení lednice viz ceník. Zapůjčení tohoto vybavení je nutno dopředu objednat.

Ubytování v maringotce
Ubytování v komfortně zařízené šestilůžkové maringotce je vhodné pro větší skupiny nebo rodiny.

Stanová louka
Převážnou část kempu zabírá stanová louka s travnatým povrchem s kapacitou přibližně 250 stanů, na louce je rozmístěno několik ohraničených ohnišť. Louka je rozdělena na dvě části, do jedné je umožněn vjezd s motorovými vozidly ke stanům, druhá část je vyhrazena pro nemotorizované návštěvníky, zejména cyklisty a turisty.

Stání pro karavany
Ve vyhrazené části kempu vedle stanové louky se nachází plocha pro karavany. Příjezdová cesta do této části je zpevněná a je zde možnost využití elektrické přípojky.

Parkování motorek v budově
Po dohodě s personálem je možné bezplatné parkování motorek v uzamčené budově. Kapacita je omezená.

Půjčovna sportovních potřeb
Disponujeme půjčovnou základních sportovních potřeb – míče pro fotbal, volejbal, petangue, badminton, ping-pong.

Občerstvení
Toto je zajištěno v bufetu situovaném uprostřed kempu s posezením uvnitř, případně na terase před bufetem. Je zde standardní nabídka piva a lihovin, stejně jako nealkoholických nápojů. V prostoru bufetu se také nachází počítač s internetovým připojením, nástěnka se spoustou užitečných informací, dále zde lze získat informační materiály o zajímavých místech v okolí a mapy.

Možnost koupání
Koupání v napuštěném provizorním bazéně a brouzdališti. 1 km vzdálená vodní nádrž – přehrada.

Internet a počítač
Převážná část kempu je pokryta signálem Wi-Fi, v prostorách občerstvení je k dispozici počítač s připojením k internetu.

Kuchyňka
Kemp je dále vybaven společnou kuchyňkou pro návštěvníky, vaření je umožněno na dvou plynových sporácích, v kuchyňce není nádobí, je nutné vlastní.

Sociální zařízení
K dispozici jsou WC a a umývárna se sprchami s teplou vodou po celý den.

Automatická pračka
V kempu je taktéž k dispozici automatická pračka na vyžádání.

Služby pro cyklisty
Cyklistům umožňujeme využití uzamykatelné úschovny kol. Tato služba je poskytována zdarma. V rámci rozšířených služeb cyklistům je zde také možnost zapůjčení nářadí pro základní opravy kola a vybavení pro jeho umytí a jiné, rozsah těchto služeb vyhovuje podmínkám pro udělení certifikátu „Cyklisté vítáni.“