Penzion Régio *** (Penzion)

Moderní ubytování v samotném historickém centru Kyjova. Jeho služby ocení nejen obchodní cestující, firemní klientela, ale také rodiny s dětmi, cykloturisté a turisté ubytovaní na více nocí s cílem poznání atraktivního regionu.
Klientům je k dispozici kamerami hlídané a uzavřené parkoviště. Ubytování je poskytováno v moderních a příjemně zařízených apartmánech s klimatizací, pro 2–6 osob. Apartmány jsou vybaveny vlastním kuchyňským koutem, oddělenou ložnicí, LCD TV a WIFI. Bohaté a čerstvé snídaně jsou donášeny až do pokoje v čas určený klientem. K příjemnému odpočinku a občerstvení slouží Vinný bar Régio s vinotékou přímo v areálu penzionu. Penzion taktéž disponuje privátním Wellness, nabízející vířivku s 8 speciálními wellness programy, parní box, infrasaunu a relaxační křesla. Firmám a skupinám je k dispozici na objednávku vlastní vinný sklípek, přímo v Kyjově, jen několik minut chůze od penzionu.

O letních prázdninách jsme pro Vás připravili speciální pobytové balíčky na pobyty již od 3 nocí. Přijeďte poznávat krásy Slovácka a užijte si letní dovolenou v penzionu Régio.