Penzion Mika (Penzion)

Penzion se nachází přímo v centru historické části Jindřichova Hradce. Vznikl v roce 2010 po celkové rekonstrukci části rodinného domu, který byl postaven v roce 1920 na mnohem starších základech – na městských hradbách. Penzion má výhled z oken do městského parku, což jistě uvítají všichni návštěvníci toužící po klidném ubytování v soukromí. Na druhou stranu je poloha penzionu natolik výhodná, že návštěvníkovi postačí pouhých 5 minut pěší chůze, aby si mohl prohlédnout nejkrásnější místa Jindřichova Hradce, stejně jako stihnout nákup potravin na poslední chvíli.

Penzion je otevřen klientele všeho věku, sportovně založeným návštěvníků jako i milovníkům historie, rodinám s dětmi i podnikatelům. Ubytování je nutné předem rezervovat.

Nabízíme 2 lůžka s možností dvou přistýlek (celkem 4 osoby), ložní prádlo včetně ručníků. K dispozici je vybavená kuchyňka (nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba atd.), koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC, LCD televize, Wi-Fi. Snídaně dle domluvy (výběr z několika druhů).