Rekreační středisko POHODA (Rekreační středisko)

Zveme Vás na báječnou dovolenou na Vranovské přehradě. U nás naleznete kvalitní ubytování, výbornou kuchyni a široké sportovní vyžití uprostřed krásné přírody. Sportovně-rekreační zařízení situované na Vranovské přehradě poskytuje ubytování ve čtyř až pětilůžkových chatách. Můžete využít fitness a bazén s nočním osvětlením přímo v areálu rekreačního střediska.

Rekreační středisko POHODA se nachází v krásném prostředí Vranovské přehrady přímo v lese v klidné oblasti Stříbrné zátoky u obce Lančov. V našem středisku se můžete plně věnovat odpočinku nebo také sportovnímu vyžití jako různým míčovým hrám nebo turistice, nabízí se např. prohlídka Vranovského zámku, hradu Bítov apod., cykloturistice s průvodcem, který Vás vezme na trasu pro začátečníky i pokročilé na Vašem kole, nebo si zde můžete zdarma kolo zapůjčit. Velmi zajímavá je také projížďka loďkou po Vranovské přehradě, kterou Vám rádi zdarma zapůjčíme. Také se můžete věnovat rybaření nebo houbaření.

Na Vranovské přehradě provozujeme lodní dopravu. Pro sezónu 2023 budou v provozu tři lodě: Valentýna, Viktorie a nová loď na Vranovské přehradě Poseidon.