SAMAG, spol. s r.o.

Zajišťujeme prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní auta evropských a asijských značek. Náhradní díly a auto doplňky dodáváme na místo určení dle objednávky zákazníka do 48 hodin od potvrzení závazné objednávky.

Pokud je objednávka uskutečněna do 11:00 s označením expres a požadované zboží je skladem, dodání na místo určení je realizováno ještě ten den v průběhu několika hodin, v závislosti na zatížení rozvozu.
Ve většině případů u originálních náhradních dílů od výrobců z Asie je dodací lhůta delší, v závislosti na konkrétním dílu nebo značce vozu.

Naši zákazníci jsou zejména velkoobchody auto-moto, maloobchodní prodejny, autoservisy, e-shopy, autodopravci a samozřejmě i koncoví zákazníci. Podstatnou část našeho sortimentu sami dovážíme, protože často jednotlivá oficielní zastoupení nedokážou nabídnout cenu, jaká je obvyklá na západních trzích.

V našem sortimentu naleznete nejrůznější autodoplňky a autopříslušenství jako jsou autožárovky TRIFA, akumulátory CARLINNE77, BANNER, autokosmetika SONAX a MAFRA, hadice GOODYEAR a hadicové spony, hasicí přístroje, houkačky, autokoberce PETEX, RIGUM, GUMÁRNY ZUBŘÍ , majáky BRITAX a COBO, ofuky oken HECO. V nabídce jsou i  přísady LIQUI MOLY, plastové vany do kufru REZAW PLAST a ARISTAR, poklice JACKY a GORECKY, povinná výbava, stěrače ALCA, HEYNER a VALEO, sněhové řetězy PEWAG a další sortiment.
Vychodilova 2554/14, Brno-Žabovřesky
ZAVŘENO (Otevírá v Po 09:00)