A-VLASY.CZ – Jitka Maciažková (Kamenná prodejna, výdejní místo)

Kadeřnické potřeby a zboží z oboru profesionální vlasová kosmetika, kadeřnické potřeby a pomůcky firem LONDA, BES, MATRIX, SELECTIVE, SCHWARZKOPF, GOLDWELL, VITALITYS, QUEEN HELENE, SUBRINA, RONNEY, BLACK, WONDER-GESTIL, TANGLE TEEZER, SUBRINA, JAGUAR, DOVO, INVISIBOBBLE, OSTER, MOSER, KALLOS, a další značky zaměřené na kadeřnické zboží, včetně přírodní kosmetiky BES HERGEN a NIAMH BE PURE.

V naší nabídce dále najdete: šampony na vlasy, vlasové přípravky, vlasové kůry, nabízíme zboží z oblasti regenerace a péče o vlasy, barvy na vlasy, melíry, trvalé ondulace, laky na vlasy, barevná i bezbarvá pěnová tužidla, gely, lesky, vosky na vlasy a spoustu jiných přípravků pro vlasový styling.
V našem sortimentu také nechybí kadeřnické nůžky na vlasy, efilační nůžky, fény, žehličky na vlasy, kulmy, profesionální stříhací strojky, břitvy, hřebeny, kartáče na vlasy, gumičky Invisibobble, natáčky aj.
Profesionální kosmetika a kosmetické pomůcky pro barvení obočí a řas, kosmetika na vousy DANDY, PRORASO, potřeby pro barber shopy, přípravky pro pánskou intimní hygienu BELLOW THE BELT, pomůcky na depilaci a mnoho dalšího zboží v nejvyšší kvalitě určené nejen profesionálům.
Nově produkty k péči o pleť, pleťové masky, pleťové krémy, pleťové mléka, antibakteriální gely na ruce.