Multised, spol. s r.o. (Židle)

V sortimentu internetového obchodu naleznete kancelářské židle, kancelářská křesla, jídelní a barové židle, kuchyňské židle, kovové a plastové židle, konferenční židle na čtyřech nohách nebo na lyžinách. Dále je v nabídce mnoho tzv. průmyslových a dílenských židlí.

Speciálním výrobkem je antistatická židle, které je určena pro speciální prostředí – antistatika. Tento produkt se vyrábí v mnoha modifikacích. Lavice a multisedáky jsou určeny do čekáren a jsou dodvány v mnoha provedeních.

Relaxační křesla a houpací křesla, nebo také pohupovací křesla jsou velmi vyhledávaným sortimentem. Jídelní stoly a sety stoly včetně židlí jsou z materiálů jak dřevěného, tak i v provedení MDF nebo kovovém v kombinacích se sklem. Paravany, podložky pod židle, věšáky jsou v nabídce několika vyriant.

Internetový obchod klade důraz na profesionální přístup k zákazníkům, dbá na podávání pravdivých informacích o výrobcích, termínech dodání a řídí se pravidly společenské odpovědnosti firmy k vnějšímu i vnitřnímu prostředí.