Václav Eisner - Osobní trenér (Centrála)

Mým hlavním cílem je naučit klienty vnímat své tělo, aby pochopili, proč je tolik důležité mu věnovat maximální pozornost, protože druhé nikdy nedostanou. Proto kladu důraz na správnou techniku prováděných cviků, jelikož je velice důležité, aby každý věděl proč tu danou věc dělá a jaký to má efekt a ne se to jen naučit a nic o tom nevědět. Vždy se snažím o to, vytvořit si s klientem určitý vztah, abychom si vzájemně mohli důvěřovat a mohli se plně soustředit na rozvoj pohybových a mentálních cvičení.

Každý klient je jedinečný a proto se ke každému musí přistupovat individuálně. To znamená, že nikdy netrénuji stejným způsobem dva klienty. Pro každého mám přesně vymyšlené tréninkové postupy přesně na míru, protože jedině tak se z každého dostane plný potenciál.

Každý nový klient projde ze začátku DIAGNOSTIGOU POHYBOVÉHO APARÁTU A TĚLESNÝCH DYSBALANCÍ, aby se zjistilo, jaké problémy má a na co se primárně zaměřit.

Moji klienti mají tu možnost, zavolat mi kdykoli, když se potřebují o čemkoli poradit, je totiž velice důležité, aby každý člověk měl pocit, že se může na někoho obrátit, když si neví rady.

Pokud má kdokoli zájem o profesionální dohled kupříkladu při jeho oblíbené aktivitě, či sportu, nebo potřebuje sparing partnera na cvičení, běh, plavání, atp., je tu také tato možnost. Vždy se dá domluvit dle přání klienta.

NERADI CHODÍTE DO FIT CENTER ČI NA VEŘEJNÁ MÍSTA? Mám řešení! Domluvte si se mnou trénink přímo u Vás doma, či na místě, které Vám bude vyhovovat. Záleží na domluvě.

Krátký výčet toho, co vlastně nabízím:

Cvičení s váhou vlastního těla.
Fitness
Redukce tělesného tuku.
Tvarování postavy.
Posílení tělesného jádra CORE.
Zlepšení fyzické kondice.
Diagnostika tělesných dysbalancí.
Správné držení těla.
Správné techniky cviků.
Rehabilitační cviky.
Strečink + zvětšení kloubních rozsahů.
Sestavení tréninkových plánů.
Osobní poradenství.
Dornova metoda Plus.
Breussova masáž.
Cvičení u Vás doma
Sparring partner s dohledem na jakoukoli vaší aktivitu

A mnoho dalšího, stačí zavolat a domluvit se.